Blessures Castelen, Sno en Seda brak RKC Waalwijk op

Door Voetbalcentraal, sunday 2013-12-08 11:24:42

RKC Waalwijk en SC Cambuur Leeuwarden speelde afgelopen zaterdag in een degradatieduel met 2-2 gelijk. Zowel de spelers van de nummer zeventien als de nummer veertien konden wel leven met deze uitslag. RKC had behoorlijk wat pech, doordat in de eerste helft zowel Romeo Castelen, Evander Sno als keeper Jan Seda geblesseerd uitvielen. "Dat brak ons wel even op'', vertelt aanvoerder Sander Duits na afloop tegenover FOX Sports. "Je zag dat het bij die 1-2 niet goed stond en dat is jammer, we verdienden dat niet. In de tweede helft hebben we het goed herpakt, maar op het einde kwamen we wat kracht tekort. Dat kwam ook omdat we al drie keer gewisseld hadden", aldus Duits, die zelf de laatste treffer scoorde. Ook collega Ramon Leeuwin is wel redelijk tevreden met het punt. "Ik kan wel met deze uitslag leven. Al vond ik ons wel de betere ploeg." Michiel Hemmen scoorde twee keer, waardoor Cambuur op voorsprong kwam. "Daarna kon de wedstrijd alle kanten op. Misschien dat wij nog moesten winnen toen zij met 10 man kwamen te staan", sloot Leeuwin af, doelend op de rode kaart van Damiano Schet, zeven minuten voor het einde van het duel.