Manchester United weet niet te winnen in FA Cup

Door Voetbalcentraal, sunday 2007-02-18 09:26:02

Reading heeft gisteren in de FA Cup goed stand gehouden tegen Manchester United. De wedstrijd eindigde in 1-1, daardoor moet er een return aan te pas komen. In de eerste helft waren er wat gevaarlijke momenten. Ole Gunnar Solskjaer zag een goal afgekeurd worden vanwege buitenspel. Toch was het vlak voor rust raak. Carrick wist de bal met een schuiver achter Hahneman te werken. In de tweede helft was het Reading, dat een beetje sterker werd. Toch kwam het meeste gevaar van Manchester United in de naam van Cristiano Ronaldo, helaas tevergeefs. Hij scoorde niet. Reading, dat niet al te veel moeite had met de aanvalslinie van de Mancunians, kwam toch op gelijke hoogte. Brynjar Gunnarsson kopte de bal van dichtbij binnen. Daar bleef het ook bij.