Laat doelpunt Castaignos voorkomt nederlaag FC Twente

Door Voetbalcentraal, friday 2013-12-20 22:55:58

FC Twente is er niet in geslaagd om in punten gelijk te komen met koploper Vitesse. De Tukkers keken tegen RKC Waalwijk lange tijd tegen een achterstand aan, maar Luc Castaignos redde in de slotfase een punt (1-1). De Brabanders, zonder trainer Erwin Koeman op de bank, kwamen vlak voor het rustsignaal op voorsprong. Middenvelder Evander Sno bracht de aanhang van RKC op de banken met een schuiver in de hoek. Castaignos had voor het doelpunt van de thuisploeg al twee opgelegde kansen laten liggen. Vlak na rust faalde de ongelukkige Twente-aanvaller weer in kansrijke positie. Tien minuten voor tijd maakte Castaignos in één klap alles goed. Op aangeven van Kyle Ebecilio was de oud-speler van Feyenoord en Inter Milan trefzeker. Ondanks het slotoffensief kwam het elftal van het trainersduo Jansen/Schreuder niet verder dan een gelijkspel.