RKC Waalwijk verslaat PSV door twee doelpunten van Sno

Door Voetbalcentraal, sunday 2014-02-02 17:16:00

PSV ging voor de achtste keer dit seizoen onderuit in een competitieduel. Evander Sno was de beul van de Eindhovenaren. De middenvelder van de laagvlieger uit Waalwijk maakte na rust twee doelpunten, waarvan één ver in blessuretijd. De formatie van Phillip Cocu staat op een teleurstellende zevende plaats en moet zich voorlopig richten op een plek in de subtop. Scoreverloop: 54' DOELPUNT! Evander Sno beslist de wedstrijd! 2-0 90' DOELPUNT! Evander Sno brengt RKC op voorsprong in de thuiswedstrijd tegen PSV! 1-0 Opstelling RKC Waalwijk: Seda; Apau, Van Hoevelen, Gouano, Amieux; Sno, Anderson, Duits; Castelen, Joachim, Schet. Opstelling PSV: Zoet; Arias, Bruma, Rekik, Willems; Park, Maher, Schaars; Narsingh, Locadia, Depay.