Willem ll zegeviert in Brabantse derby met Helmond Sport

Door Voetbalcentraal, monday 2013-11-18 22:30:00

Willem ll deelt na de wedstrijd tegen Helmond Sport de tweede plaats met Sparta Rotterdam. De Tilburgers wonnen met 1-4 van de provinciegenoot. Bruno Andrade verzorgde de helft van de productie. Helmond Sport moest na een half uur spelen al verder met tien man. Davy Brouwers kreeg rood voor een overtreding op Robbie Haemhouts. De bezoekers maakten optimaal gebruik van de overtalsituatie door een rake kopbal van Andrade. Jordens Peters hielp de thuisploeg een handje door de bal vier minuten na rust in eigen doel te schieten. Willem ll liep ondanks de tegenslag alsnog uit naar een ruime zege. Ruud Boymans, opnieuw Andrade en Terell Ondaan bepaalden de eindstand op 1-4. De Tricolores staan nu zeven punten achter koploper FC Dordrecht.