Weglopen Van Seumeren geen statement: ''Absoluut niet''

Door Voetbalcentraal, tuesday 2014-02-11 16:30:00

Frans van Seumeren verliet tegen RKC Waalwijk voortijdig de tribune van het Mandemakers Stadion. Boze tongen beweren dat de eigenaar van FC Utrecht een statement wilde maken. De vermogende zakenman spreekt deze geruchten tegen. ''Absoluut niet, dat was helemaal niet de bedoeling'', verdedigt Van Seumeren zichzelf tegenover RTV Utrecht. ''We misten de penalty, het werd 4-2 en toen was er nog een minuut te spelen. De wedstrijd was gewoon voorbij.'' RKC Waalwijk scoorde na het vertrek van de rijke clubeigenaar in blessuretijd nog een keer. Ondanks de matige reeks van de Domstedelingen wanhoopt Van Seumeren niet: ''We hebben net de pech dat we twee wedstrijden dominerend zijn, maar het op het laatst niet kunnen afdwingen. Dat is wel erg vervelend, natuurlijk'', aldus de geldschieter, die Jan Wouters en zijn assistenten een hart onder de riem steekt: ''We gaan gewoon door op de ingezette weg. We hebben alle vertrouwen in de technische staf.''