Goal Strootman en rentree Totti zorgen voor winst AS Roma

Door Voetbalcentraal, saturday 2014-01-18 20:10:52

AS Roma heeft de eerste competitiewedstrijd tegen Livorno met 3-0 gewonnen. De Romeinen hebben daardoor nog steeds de tweede plek in achter, met vijf punten achterstand op Juventus, dat nog moet spelen. Het andere goede nieuws was dat Francesco Totti zijn rentree maakte. Hij begon echter wel op de bank. In plaats van de routinier speelde Mattia Destro. Hij maakte al na zes minuten de openingstreffer. Een halfuur later verdubbelde Kevin Strootman de score. Na achttien wedstrijden staat de teller van de oud-speler van Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV inmiddels op vijf goals. Aan het einde van de tweede helft werd Totti ingebracht voor Destro en prompt één minuut later scoorde AS Roma de derde en beslissende treffer. Die kwam van de voet van Adam Ljalic. De huidige tweede plek komt ongeacht de resultaten van Napoli en Fiorentina niet in gevaar. De nummer drie en vier staan nu vijf en tien punten achter op Roma.