FC Twente Vrouwen weer aan kop: ''Doelpunten vielen goed''

Door Voetbalcentraal, sunday 2014-01-19 20:00:00

FC Twente Vrouwen staat weer aan kop in de Bene League. De formatie van Arjan Veurink maakte in eigen huis korte metten met OH Leuven (7-0). Maayke Heuver (3), Siri Worm, Anouk Dekker en Jill Roord (2) verzorgden de productie. ''De eerste helft was wat wennen'', zegt Veurink op de website van de Tukkers. ''Ook voor ons was het weer de eerste wedstrijd na de winterstop en we waren ook wat zoekende. Vanaf het moment dat wij het eerste doelpunt scoorden, was die aftastende periode eigenlijk wel heel snel voorbij.'' ''In de tweede helft stonden wij als elftal erg goed'', vervolgt de winnende oefenmeester zijn analyse. ''Op een gegeven moment krijg je met een tegenstander te maken die de schade zo beperkt mogelijk probeert te houden en hierdoor de ruimtes erg klein probeert te maken. We hebben dat voetballend prima opgelost'', aldus Veurink. ''Het was geen topwedstrijd die we vandaag gespeeld hebben, maar de doelpunten die vandaag vielen waren wel gewoon erg goed.''