Feyenoord in laatste oefenduel niet langs Real Sociedad

Door Voetbalcentraal, thursday 2014-07-24 10:08:57

Een week voor de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen het Turkse Besiktas heeft Feyenoord gelijkgespeeld. In een goedgevulde Kuip kwam het tegen Real Sociedad niet verder dan 1-1. De Rotterdammers begonnen de wedstrijd nog zonder WK-gangers Jordy Clasie en Terence Kongolo. Zij kwamen, net als aanwinst Khalid Boulahrouz, de tweede helft binnen de lijnen. Stefan de Vrij sluit later deze week aan bij de A-selectie. Ruben Schaken ontbrak door een blessure. Feyenoord keek al vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aan. Xabi Prieto leek een voorzet te willen geven maar zag zijn bal over keeper Erwin Mulder de goal in verdwijnen. Mitchell te Vrede zette Feyenoord, door slecht verdedigingswerk van de Spanjaarden, vlak voor rust op een 1-1 gelijke stand. Mede omdat Feyenoord moeilijk tot kansen kwam bleef het bij deze stand in het sobere oefenduel.