Zware nederlaag voor Jong PSV tegen provinciegenoot

Door Voetbalcentraal, monday 2014-04-07 23:11:16

In de Jupiler League werden maandagavond nog twee duels afgewerkt. Jong PSV ging hard onderuit tegen een provinciegenoot. Jong Ajax moest op eigen veld ook een nederlaag incasseren. De Eindhovenaren verloren met 1-4 van FC Den Bosch. De start van de gastheren was nog wel goed. Na een kwartier opende Mohamed Rayhi de score. De rode kaart voor Jordy de Wijs leidde de ondergang in. Istvan Bakx trok de stand nog voor rust gelijk. In de tweede helft stelden Barry Maguire (2) en Maarten Boddaert de zege van de bezoekers veilig. Ook voor het beloftenelftal van Ajax was het een vervelende avond. Een eigen doelpunt van Norichio Nieveld zette de thuisploeg nog wel op het goede spoor. De feestvreugde was van korte duur, want Donny de Groot zorgde voor een gelijke stand halverwege. Tien minuten na de hervatting bepaalde Jens van Son de eindstand op 1-2.