Europa League Live: Benfica - AZ 2-0!

Door Voetbalcentraal, thursday 2014-04-10 21:08:21

AZ speelt vanavond één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. De ploeg van trainer Dick Advocaat gaat proberen om een 0-1 thuisnederlaag weg te werken in Portugal. Voetbal Centraal doet liveverslag van deze beslissende wedstrijd in de kwartfinale van de Europa League. '5 Benfica krijgt eerste vrije trap, levert echter geen gevaar op... '6 weer een vrije trap voor de Portugezen '8 AZ wordt al vroeg onder druk gezet! '8 Geplaatste bal van Cardozo, mooi gepakt door Esteban. '17 AZ komt beter in haar spel en deelden de afgelopen minuten speldenprikjes uit.. '30 Wedstrijd gaat op en neer lichtelijk overwicht voor Benfca. '33 Goede kans Cardozo, hij stuit weer op Esteban. '39 Weer de Paragyaan, maar zijn inzet gaat net naast! '40 Rordrigooooo Helaas maar waar. Salvio prachtige voor actie, waarna Rodrigo binnentikt, 1-0! Rust '51 Tweede helft begint rustig.. '54 Benfica rukt op. AZ moet risico nemen, maar kan niet onder de druk uitvoetballen van Benfica. '63 AZ blijft knokken voor wat het waard is, zonder echte kansen te creëren. '72 Rodrigo verdubbelt de score!