PEC Zwolle Vrouwen neemt pingels beter, Telstar eruit

Door Voetbalcentraal, saturday 2014-04-12 23:18:55

PEC Zwolle Vrouwen heeft zich geplaatst voor de halve finale van de KNVB-beker. Het team won na een stand van 2-2 na strafschoppen (3-1) van Telstar Vrouwen. Nadja Olthuis keerde de inzet van Loïs Oudemast. Stefanie van der Gragt schoot op de paal, Dominique Bruinenberg trof de lat. Marianne van Brummelen had de score na drie minuten geopend. Van der Gragt zette Telstar Vrouwen in de 31ste minuut op gelijke hoogte. Drie minuten later maakte Oudemast er 1-2 van. Invalster Yvette van Daelen stond koud in het veld. Toen maakte ze de 2-2. Tien minuten voor tijd kon het nog alle kanten op, al waren de beste kansen voor Telstar. Die ploeg had voor rust ook de meeste mogelijkheden gehad. Trainer Sebastiaan Borgardijn van PEC Zwolle Vrouwen werd naar de tribune gestuurd vanwege commentaar op de leiding. Later reacties van Nadja Olthuis, Yvette van Daelen en Telstar-trainer Gideon Dijks!