FULL TIME: Ajax ondanks thuiszege nog geen kampioen

Door Voetbalcentraal, sunday 2014-04-13 16:10:00

Ajax is tegen ADO Den Haag op jacht naar de vierde landstitel op rij. Staat de koploper vandaag met de kampioensschaal in de handen? Voetbal Centraal volgt de verrichtingen in Amsterdam op de voet. Ajax - ADO Den Haag 3-2: 90' Afgelopen in Amsterdam. Ajax verslaat ADO Den Haag met 3-2! 90' GOAL! Toch nog spannend? Michiel Kramer brengt de 3-2 op het scorebord 89' Wissel bij Ajax. Jairo Riedewald lost Nicolai Boilesen af 87' Slotfase in de ArenA. Comeback van ADO Den Haag lijkt er niet in te zitten 84' Lerin Duarte krijgt nog wat speeltijd. Sigthorsson gaat moegestreden naar de zijlijn 79' GOAL! Thulani Serero gooit de wedstrijd in het slot. 3-1 voor Ajax! 77' Feyenoord op 0-2 tegen PSV. Ajax moet kampioensfeest dus uitstellen 73' Kopbal van Beugelsdijk kan Cillessen niet verontrusten 71' Bojan gaat naar de kant. Lesley de Sa neemt zijn plaats in bij Ajax 69' GOAL! De uitblinkende Klaassen zet Ajax op 2-1! 66' Coutinho keert inzet van Klaassen. Ajax wanhopig op zoek naar winnende treffer 63' Kopbal Klaassen verdwijnt naast het doel. Weer een hoekschop voor Ajax 62' Wissel bij ADO. Schet naar de kant voor Wildschut 60' Inzet Klaassen geblokt door Beugelsdijk. Stand nog steeds gelijk na een uur spelen 57' Koploper op zoek naar hernieuwde voorsprong. Corner levert geen gevaar op 54' Ajax komt nog niet door de muur van ADO heen. Wel een corner voor de thuisploeg 46' Tweede helft begonnen in de ArenA! Doelpunten Poulsen en Denswil:
AJA ADO by goalsandmore 46' Vrije trap Danny Holla verdwijnt in de Ajax-muur. Het is gelijk rust. Beide ploegen met 1-1 stand naar de kleedkamers 45' Eén minuut extra tijd in de ArenA. Nog steeds een gelijke stand 43' 'Professionele' overtreding levert Tom Beugelsdijk een gele kaart op 41' Nog een paar minuten tot de rust in Amsterdam. ADO werkt niet mee aan feestje van Ajax 36' GOAL! Wat een rare minuut. Eigen doelpunt van Stefano Denswil brengt ADO op gelijke hoogte! 35' GOAL! Christian Poulsen kopt Ajax op voorsprong: 1-0! 33' Weer Coutinho, ditmaal op kopbal van Klaassen vanuit een corner. Nog steeds 0-0 in de ArenA 32' Bojan alleen op Gino Coutinho af, maar de doelman houdt zijn doel schoon 31' Geel voor Aaron Meijers na aanslag op Lasse Schöne. ADO-speler komt goed weg 30' Concurrent Feyenoord komt op 0-1 tegen PSV. Doelpuntenmaker Joris Mathijsen 28' 'Frankie, Frankie, we worden kampioen' zingt het publiek. Voorlopig is dat nog ver weg 23' Halverwege de eerste helft. De bezoekers uit Den Haag houden voorlopig stand 14' Goede pass op Davy Klaassen, maar hij krijgt de bal niet goed mee. Kans voorbij 13' Kopbal van Joel Veltman gaat over de lat. Nog geen doelpunten 11' Nieuwbakken Ajacied Richairo Zivkovic zit op de tribune 7' Ajax begint fel en zoekt naar de vroege openingstreffer 1' We zijn begonnen in de ArenA!