FC Utrecht heeft geen antwoord op doelpuntendrift Uth

Door Voetbalcentraal, saturday 2014-08-30 23:27:27

SC Heerenveen heeft zaterdagavond hun tweede overwinning van het seizoen gepakt. In het Abe Lenstra Stadion werd FC Utrecht met 3-1 verslagen. De man van de avond in Heerenveen was ongetwijfeld Mark Uth. Uth, vorig seizoen op huurbasis actief voor Heracles Almelo, scoorde maarliefst drie keer in het onderonsje tussen Heerenveen en FC Utrecht. De eerste viel al heel vroeg. In de derde minuut maakte hij zijn eerste officiële treffer sinds 4 februari. De Duitser krijg na zijn eerste competitiegoal vleugels en scoorde in de tweede helft nog twee keer. FC Utrecht scoorde tegen via Willem Janssen. SC Heerenveen heeft door de zege zeven punten uit vier wedstrijden en staat nu op een vierde positie, terwijl FC Utrecht met één punt minder in de middenmoot bundelt.