Excelsior eenvoudig langs tiental van FC Den Bosch

Door Voetbalcentraal, thursday 2014-05-08 21:56:00

Excelsior wist donderdagavond eenvoudig te winnen van FC Den Bosch. Vlak voor rust kreeg Tim Hofstede een rode prent, waarna het duel gespeeld was. Het werd 1-3. FC Den Bosch kwam nog wel op voorsprong via Erik Quekel. De thuisploeg hield die voorsprong lang vast en was ook de betere ploeg. Vlak voor rust moest Tim Hofstede van het veld na een rode kaart. Dat kantelde de wedstrijd na rust. Rick Kruys maakte twintig minuten voor tijd de gelijkmaker. Via Sander Fischer werd de marge op twee gebracht, waarna Kevin Vermeulen in de slotminuut de eindstand bepaalde: 1-3. Voor FC Den Bosch lijkt het einde verhaal. De return van dit duel staat gepland op zondag. Dan wordt in Rotterdam om 14:30 uur afgetrapt. Voetbal Centraal komt later met reacties van Moreno Rutten en Furghill Zeldenrust!