FC Utrecht en ADO spelen gelijk in bloedeloze wedstrijd

Door Voetbalcentraal, sunday 2014-09-14 14:30:47

Snel vergeten en doorgaan. Met dat idee zullen FC Utrecht en ADO Den Haag zondagmiddag de Galgenwaard verlaten. De wedstrijd tussen beide middenmoters was niet om aan te zien en eindigde hoe hij begon: 0-0. In een matig gevulde Galgenwaard kwamen FC Utrecht en ADO niet verder dan wat kansjes aan beide kanten. In de eerste helft was Mike van Duinen nog het dichtste bij een openingstreffer, maar zijn dropkick werd door FC Utrecht-keeper Robin Ruiter gepareerd. Na rust bolde het netje wel. De treffer van Nacer Barazite werd echter afgekeurd door buitenspel en daardoor kwam FC Utrecht niet op voorsprong. Dichterbij een goal kwamen beide partijen niet. ADO pakt met het puntje zijn vijfde punt in de huidige competitie. FC Utrecht heeft er tot zover twee meer.