Europa League: Feyenoord kansloos onderuit bij Sevilla

Door Voetbalcentraal, thursday 2014-09-18 23:12:51

Feyenoord is er niet in geslaagd om een goed resultaat te behalen bij Sevilla. De ploeg van trainer Fred Rutten ging in haar eerste wedstrijd van de Europa League met 2-0 onderuit. De eindstand werd al voor rust bepaald. De titelverdediger scoorde via Grzegorz Krychowiak en Grzegorz Krychowiak. Feyenoord werd vooral in het eerste bedrijf bij tijd en wijlen overklast. Het had weinig te vertellen en het enige gevaar dat gecreƫerd werd was via een knappe vrije trap van Jens Toornstra. Die uiteindelijk op de paal belande. De tweede helft deed Sevilla het rustiger aan en speelde duidelijk op de handrem. De Spanjaarden deelden wat speldenprikjes uit, maar meer ook niet. Feyenoord was niet in staat om daar meer tegenover te stellen. Al met al was de ploeg te slecht om kans te maken tegen deze europese subtopper.