Arsenal wint uit bij Sunderland, Liverpool lijdt puntenverlies

Door Voetbalcentraal, saturday 2014-10-25 17:51:10

Liverpool heeft in eigen huis puntenverlies geleden tegen Hull City. De manschappen van coach Brenden Rodgers kwamen op Anfield niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Ook bij het duel tussen Sunderland en Arsenal lag het scorend vermogen niet heel hoog. Na een half uur wist Alexis Sanchéz het net te vinden. Vlak voor het einde zorgde Sanchéz voor de 2-0 eindstand. Bij de thuisploeg had Patrick van Aanholt een basisplaats. Crystal Palace heeft belangrijke zaken gedaan. De ploeg van Neil Warnock won op bezoek bij West Bromwich Albion met 2-1. Brede Hangeland opende na zestien minuten de score. Vlak voor rust breidde de bezoekers de score uit via Mile Jedink, die vanaf elf meter feilloos binnenschoot. Na rust kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd door Victor Anichebe. Vlak voor het einde werd het feestje compleet als Saido Berahino vanaf elf meter de gelijkmaker maakte.