Excelsior gooit ook laatste amateurploeg uit bekertoernooi

Door Voetbalcentraal, thursday 2014-10-30 21:50:42

Excelsior heeft ook de laatste amateurploeg uit de strijd om de KNVB Beker geknikkerd. WKE zit niet bij de laatste zestien ploegen die het in de achtste finale tegen elkaar zullen gaan opnemen. Excelsior won bij WKE met 0-2. Na een matige eerste deel van de eerste helft was het in de 38e minuut Carlo de Reuver die in het strafschopgebied wegdraaide en snoeihard uithaalde: 0-1. Opnieuw gebeurde er een hele tijd niks, tot de 67e minuut. Ninos Gouriye maakte zijn eerste officiƫle doelpunt in dienst van Excelsior en verdubbelde de voorsprong. Het enige smetje op de tot dan toe vlekkeloze wedstrijd was de rode kaart voor Kevin van Diermen. De Rotterdamse ploeg wist de wedstrijd toch nog positief af te sluiten: in de 93e minuut maakte Jordan Botaka, een van de smaakmakers in de Eredivsie, de 0-3 en gooide WKE daarmee definitief uit het bekertoernooi.