Veurink: "Op basis tweede helft heeft ADO terecht gewonnen"

Door Voetbalcentraal, saturday 2014-12-20 00:50:20

HENGELO - FC Twente Vrouwen had het karwei eerder af moeten maken tegen ADO Den Haag Vrouwen. Trainer Arjan Veurink was na afloop van de nederlaag van zijn ploeg tegen de Hofstedelingen helder en eerlijk in zijn analyse. "Voor rust waren we de betere partij en hadden we meer moeten scoren. We hadden de overhand en zaten prima in de wedstrijd", zei hij na het duel in Hengelo in gesprek met Voetbal Centraal. De Tukkers gingen met een 1-0 voorsprong de rust in. Jill Roord had de score na een kwartier spelen geopend. In de slotfase sloegen de bezoekers toe. Lineth Beerensteyn maakte er vijf minuten voor het einde 1-1 van, dezelfde speelster tekende in de laatste minuut voor de 1-2. "Op basis van de tweede helft heeft ADO verdiend gewonnen", was Veurink eerlijk. "We verloren te veel duels en waren onrustig aan de bal." Foto: Remko Kool, Goalphoto