Heerenveen winter in met punt: "Zijn we nu zeker blij mee"

Door Voetbalcentraal, saturday 2014-12-20 01:21:00

BRUSSEL - sc Heerenveen Vrouwen heeft na vijf duels zonder tastbaar resultaat een punt gepakt tegen Anderlecht en dat voelde erg goed. Het team van trainster Jessica Torny speelde in Brussel met 1-1 gelijk tegen de nummer acht in de stand. De Belgen stonden lange tijd op voorsprong. Pas in de 85ste minuut schoot Sylvia Smit een vrije trap tegen de touwen. Ze bezorgde haar team daarmee haar tiende punt van het seizoen. "Daar ben ik na een aantal wedstrijden met lege handen te hebben gestaan zeker blij mee", zei Torny in gesprek met Voetbal Centraal. De oud-international zag een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft was haar ploeg minder goed dan na rust. "We zaten er niet kort genoeg op en benutten de ruimtes niet goed genoeg. In de tweede helft deden we dat wel."