Oefennederlaag ADO Den Haag Vrouwen bij rentree Worm

Door Voetbalcentraal, wednesday 2014-09-17 22:26:51

ADO Den Haag Vrouwen heeft woensdagavond een vriendschappelijk duel met Die Haghe B1 verloren. De jongens van de amateurclub zegevierden met 3-1. Lichtpuntje was de rentree van Marelle Worm. Worm kwam na een uur spelen in het veld voor Yvette van der Veen. De speelster is op de weg terug na een kruisbandblessure en maakte haar rentree in het eerste elftal. Acht minuten voor rust kwam ADO nog op voorsprong door een eigen doelpunt van de amateurs. Die Haghe kwam vlak voor de onderbreking nog langszij en maakte het karwei in de tweede helft af met goals in de 56e en 87e minuut. Trainer Marcel Valk moest het wel stellen zonder international Renate Jansen, Lineth Beerensteyn (Onder 19), Paola van der Veen en Nadia van Beerschoten (beiden geblesseerd).