Willem II wint na turbulente week van matig Go Ahead Eagles

Door Voetbalcentraal, sunday 2015-01-18 14:34:54

Willem II heeft een turbulente week goed afgesloten. De Tilburgers werden de afgelopen in verband gebracht met matchfixing, maar heeft juist gereageerd op het veld. De ploeg van Jurgen Streppel won in eigen huis met 1-0 van een matig Go Ahead Eagles. Willem II was vanaf het begin de betere ploeg. Ben Sahar kopte rakelings naast en zag later Go Ahead-doelman Mickey van der Hart zijn inzet keren. Samuel Armenteros was ook dichtbij de 1-0, maar zijn inzet werd van de doellijn gehaald door Jop van der Linden. Na rust kreeg Robert Braber een niet te missen kans, maar de vrijstaande middenvelder kopte naast. Even later herstelde Braber zijn misser en kopte alsnog de 1-0 binnen op aangeven van Sahar. Een kwartier voor tijd kregen de bezoekers pas hun eerste kans. Van der Linden schoot een vrije trap op de paal. Tien minuten voor tijd moest Go Ahead ook nog verder met tien man nadat invaller Giliano Wijnaldum zijn tweede gele kaart kreeg van de arbiter. Het bleef bij 1-0.