FC Groningen en FC Utrecht spelen in spektakelstuk gelijk

Door Voetbalcentraal, sunday 2015-01-25 16:33:36

FC Groningen en FC Utrecht hebben in een enerverend duel gelijkgespeeld. De thuisploeg kwam tweemaal op voorsprong in de Euroborg, maar FC Utrecht knokte zich terug en pakte een punt: 2-2. Na een half uur spelen kwam Groningen op voorsprong via Tjarron Chery. De linkspoot scoorde uit een vrije trap de 1-0. Een minuut later stond het achter alweer gelijk. Uit een hoekschop van Yassin Ayoub kon Édouard Duplan scoren: 1-1. Vlak voor rust was Utrecht nog dichtbij de 1-2, maar Ramon Leeuwin trof de lat. Vlak na rust kwam Groningen wederom op voorsprong. Na een voorzet van Hans Hateboer kopte Michael de Leeuw de 2-1 binnen. Wederom kon de thuisploeg haar voorsprong niet lang vasthouden. Ayoub schoot van afstand op fraaie wijze de 2-2 binnen. Vlak voor tijd ontsnapte Groningen nog aan een nederlaag. Ayoub trof de lat en een schot van Duplan werd van de lijn gehaald.