Man City geeft voorsprong uit handen tegen CSKA Moskou

Door Voetbalcentraal, tuesday 2014-10-21 21:42:21

Manchester City heeft in een ijskoud Moskou een voorsprong uit handen gegeven. Tegen CSKA speelde de Engelse club met 2-2 gelijk. Het betekende voor City het tweede gelijke spel in de groepsfase. Na een half uur bracht Sergio Agüero de Engelsen op voorsprong. Acht minuten later bediende hij James Milner die voor de 0-2 zorgde. Agüero was afgelopen weekend nog verantwoordelijk voor de gehele productie van The Citizens . Hij scoorde vier keer in het duel met Tottenham Hotspur (4-1) In de tweede helft was invaller Seydou Doumbia de grote man aan de zijde van CSKA Moskou. Na ruim een uur spelen zorgde de Ivoriaan voor de aansluitingstreffer (1-2). In de slotfase versierde Doumbia handig een strafschop. Deze werd uiteindelijk benut door Bebars Natcho die de 2-2 eindstand op het scorebord zette. Stand groep E: 1. Bayern München 3-9 2. AS Roma 3-4 3. Manchester City 3-2 4. CSKA Moskou 3-1