Stuntend Excelsior brengt FC Twente eerste nederlaag toe

Door Voetbalcentraal, sunday 2014-10-26 19:25:34

Excelsior heeft zondagmiddag voor een enorme stunt gezorgd. De Kralingers waren op Woudestein met 2-1 te sterk voor FC Twente, dat voor het treffen nog ongeslagen was in de Eredivisie. Ondanks de nederlaag begon FC Twente nog wel voortvarend op Woudestein. Luc Castaignos zette de Tukkers na twee minuten op voorsprong, door een steekpass van Hakem Ziyech af te ronden. Excelsior kwam echter al voor rust langszij. Tom van Weert profiteerde van een dramatische uittrap van Nick Marsman. Na rust draaide Excelsior met een prachtig doelpunt de wedstrijd helemaal om. Een voorzet van Adil Auassar belandde door een fenomenale volley van Jeff Stans in het doel. FC Twente kreeg in de slotfase voldoende kansen om op gelijke hoogte te komen, maar slaagde hier niet in en verloor zodoende tegen Excelsior.