FC Twente wint in blessuretijd dankzij gouden wissel

Door Voetbalcentraal, sunday 2015-02-01 00:11:00

FC Twente heeft met de grootste mogelijke moeite gewonnen van SC Cambuur. Beide ploegen ontliepen elkaar weinig op de ranglijst en stevenden in Enschede af op een gelijkspel, totdat Kyle Ebecilio in de blessuretijd toesloeg. De jonge aanvaller van FC Twente stond nog maar net in het veld toen hij de bal voor zijn voeten kreeg en deze hard in de linkerhoek schoot. Daarmee werd Cambuur zwaar gestraft, want de Friezen waren niet veel minder dan de thuisploeg. FC Twente had kort na de rust de leiding genomen via Renato Tapia, maar verloor daarna de regie en kreeg een verdiende tegentreffer om de oren. De 1-1 van Martijn Barto in de 73ste minuut leek tevens de eindstand te worden, maar een gouden wissel van trainer Alfred Schreuder bepaalde anders.