Volendam verspeelt kostbare punten, VVV niet verder dan 2-2

Door Voetbalcentraal, monday 2014-11-03 21:58:01

FC Volendam heeft in speelronde 12 in de Jupiler League verzuimd om in te lopen op koplopers NEC en Roda JC Kerkrade. De Noord-Hollanders speelden met 3-3 gelijk tegen Jong FC Twente. VVV-Venlo tegen Jong PSV eindigde in 2-2. FĂ©litciano Zschusschen was de grote man bij de Tukkers. Hij maakte twee doelpunten voor de ploeg van Jan Zoutman. Ook Derre Kwee trof doel. Henk Veerman scoorde tweemaal voor de bezoekers uit Volendam. Ook Kevin Brands werkte een bal in het net van Jong FC Twente. FC Volendam blijft vierde in de tussenstand. Dat is vijf plaatsen boven VVV-Venlo. De Limburgers kwamen tegen Jong PSV niet verder dan 2-2. Het leek er in Eindhoven op dat de thuisploeg zou winnen. Na 85 minuten stond het door doelpunten van achtereenvolgens Vito van Crooy (0-1), Farshad Noor en Aleksander Boljevic 2-1. In de laatste minuut tekende Abdelaziz Khalouta echter voor de 2-2. Uitslagen: Jong FC Twente - FC Volendam 3-3 Jong PSV - VVV-Venlo 2-2