Degradatiezorgen HSV nemen toe na nipte nederlaag

Door Voetbalcentraal, saturday 2015-02-28 20:23:00

Hamburger SV heeft zaterdagavond nipt verloren van Eintracht Frankfurt. In het Commerzbank Arena werd het 2-1 voor de laatstgenoemde club. Eintracht Frankfurt kwam na twaalf minuten op voorsprong. Alexander Meier scoorde vanaf elf meter feilloos raak. De thuisploeg ging door met aanvallen maar kwam vlak voor rust tóch op achterstand. Zoltan Stieber zette HSV op gelijke hoogte. Alexander Meier scoorde tien minuten na rust zijn tweede treffer van de avond. Matthias Ostrzolek moest na 65 minuten spelen het veld verlaten. De linkervleugelverdediger kreeg van scheidsrechter Florian Meyer zijn tweede gele kaart. Daarna werd er niet meer gescoord. HSV staat momenteel op de vijftiende plaats in de Bundesliga. Eintracht Frankfurt staat op een knappe tiende plaats.