Vitesse knokt zich knap terug na achterstand tegen PEC

Door Voetbalcentraal, saturday 2015-02-28 20:20:07

Vitesse heeft zaterdagavond zijn zesde overwinning op rij geboekt. In de GelreDome werd het 2-1. PEC Zwolle kwam snel op voorsprong, maar de Arnhemmers knokten zich knap terug. Bart van Hintum en Mustafa Saymak zorgden er al na vier minuten voor dat de Zwollenaren op voorsprong kwamen. Van Hintum nam een inworp, Saymak kopte de bal binnen. Binnen een half uur kwam Vitesse echter alweer terug. Bertrand Traoré schoot de gelijkmaker binnen. Vitesse bleek echter niet tevreden met de gelijke stand. Na rust zorgde Davy Pröpper er namelijk voor dat Vitesse op voorsprong kwam. Er volgde een spannende fase, maar er werd niet meer gescoord. Scoreverloop: 4' Mustafa Saymak 0-1 34' Bertrand Traoré 1-1 64' Davy Pröpper 2-1