In basis spelende Van Ginkel pakt punten met AC Milan

Door Voetbalcentraal, sunday 2014-11-30 17:21:19

Marko van Ginkel had zich ongetwijfeld wat anders voorgesteld van zijn overstap naar AC Milan. De Nederlandse middenvelder kwam tot nu toe weinig aan spelen toe bij de gevallen topclub, maar mocht zondagmiddag plotsklaps in de basis starten tegen Udinese. Het treffen werd met 2-0 gewonnen. In het duel werd voor rust niet gescoord, dus moest het spektakel in de tweede helft komen. Dat gebeurde uiteindelijk. In de 65ste minuut benutte Jeremy Menez een penalty, na een met rood bestrafte charge van Maurizio Domizzi. De Milanezen konden echter niet lang genieten van de man-meer-situatie, omdat Mikael Essien zes minuten later het veld moest verlaten. Ook hij kreeg rood. AC Milan gaf de overwinning echter niet meer weg en scoorde uiteindelijk nog de 2-0 via Menez. Door de overwinning stijgt AC Milan naar de vijfde plaats in de Serie A.