Serie A: Pogba bezorgt Juventus zege, Lazio pakt plek drie

Door Voetbalcentraal, monday 2015-03-09 22:54:59

Paul Pogba heeft Juventus een krappe zege op Sassuolo bezorgd. Na de doordeweekse bekernederlaag tegen Fiorentina (1-2) won De Oude Dame met 1-0. Lazio won wel van Fiorentina, met maar liefst 4-0 en pakt daardoor de derde plaats in de Serie A. Lazio profiteerde van het gelijkspel van Napoli tegen Internazionale (2-2). De Romeinen verkeren nu op de derde plaats, een plek achter rivaal AS Roma. Door een goal van Lucas Biglia nam Lazio de leiding. In de tweede helft gooide Antonio Candreva de wedstrijd in het slot middels een benutte penalty, waarna good-old goalgetter Miroslav Klose met een dubbelslag de score nog verdubbelde. Het leek er lange tijd op dat Juve zich stuk zou bijten op Sassuolo. De voorsprong van elf punten op AS Roma blijft echter intact, met dank aan Pogba. De Fransman poeierde voor een op hem karakteristieke wijze raak vanaf grote afstand en bezorgde zijn ploeg daarmee een kleine tien minuten voor tijd de volle buit.