PSV herovert koppositie na zege op zwak FC Twente

Door Voetbalcentraal, sunday 2014-12-14 16:31:29

PSV is weer de koploper in de Eredivisie. De ploeg van Philip Cocu won op eenvoudige wijze van FC Twente met 2-0. Het duel was al voor rust beslist na treffers van Luuk de Jong en Georginio Wijnaldum. PSV was vanaf het begin de betere ploeg en kreeg kansen via Jetro Willems, Luciano Narsingh en Luuk de Jong, maar doelman Sonny Stevens, die de voorkeur kreeg boven Nick Marsman, was attent. Na 21 minuten spelen kwam de 1-0 alsnog. Na een hoekschop van Willems kopte De Jong binnen tegen zijn oude club. Vlak voor rust werd de score verdubbeld. Na een fraaie aanval scoorde Wijnaldum op aangeven Narsingh de 2-0. Na rust zakte het niveau flink. FC Twente kreeg nog een grote kans via Jesús Corona, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald door Andrés Guardado. PSV is weer de koploper in de Eredivisie en heeft nog een duel tegoed.