Koeman boekt zege tegen Van Gaal dankzij invaller Tadic

Door Voetbalcentraal, sunday 2015-01-11 18:52:00

Southampton heeft goede zaken gedaan in de Premier League. De ploeg van trainer Ronald Koeman heeft de topper tegen Manchester United met nipte cijfers gewonnen: 1-0. Dusan Tadic bekroonde zich tot matchwinner. Bij Manchester United begon Daley Blind na langblessure leed weer in de basis. Koeman liet Eljero Elia debuteren in het shirt van Southampton. De aanvaller kreeg de voorkeur boven Tadic. Elia liet zich meteen gelden met enkele mooie acties. Voor rust waren de kansen schaars. Pas na zeventig minuten spelen viel het eerste doelpunt in het net. Dusan Tadic opende de score door de rebound binnen te schieten. Daarna kreeg United nog kansen, van onder meer Juan Mata en Wayne Rooney, om de stand gelijk te trekken, maar scoren liet de ploeg van Louis van Gaal na.