VC ALERT: SC Cambuur - PEC Zwolle 2-3!

Door Voetbalcentraal, tuesday 2015-01-27 18:46:44

Er is afgetrapt in Leeuwarden! Cambuur en Zwolle strijden om een plek in de halve finale van de KNVB-beker. Volg het duel hier live! '1 Het duel is begonnen! Weten we na 90 minuten wie er in de volgende ronde staat, of moet er een verlenging aan te pas komen? 24' Thomas Lam zet Zwolle op voorsprong! De verdediger kopt een corner knap binnen. De Zwollenaren nemen de leiding! 50' Ryan Thomas verdubbelt de marge! Na een goede individuele actie passeert hij Cambuur-doelman Zeinstra. 54' Furdjel Narsingh brengt de spanning terug in de wedstrijd! Na het doorkoppen van Bartholomew Ogbeche schiet Narsingh de aansluitingstreffer binnen. Kan Cambuur nog gelijk maken? 60' Het is weer gelijk! Wat een heerlijk bekerduel! Narsingh maakt zijn tweede van de avond en zet Cambuur weer naast PEC. Met een goed schot in de korte hoek maakt hij de gelijkmaker. 90' We gaan verlengen! Na een geweldige 90 minuten staat het 2-2. Wie bereikt de volgende ronde? 108' Het is toch PEC dat weer op voorsprong komt! Uitgerekend oud-speler van Cambuur Jody Lukoki maakt het doelpunt! Na een goede beweging schiet hij keurig binnen. 120' Het is afgelopen in Leeuwarden! Na een zenuwslopend duel gaat bekerhouder PEC door naar de halve finale! Scoreverloop 0-1 Lam 24' 0-2 Thomas 50' 1-2 Narsingh 54' 2-2 Narsingh 60' 2-3 Lukoki 108'