Cambuur dankt Ogbeche voor gelijkspel tegen Excelsior

Door Voetbalcentraal, friday 2015-04-17 21:54:18

SC Cambuur heeft op het nippertje een punt weten binnen te slepen. In eigen huis leek Excelsior met de drie punten naar huis te gaan totdat Bartholomew Ogbeche in de blessuretijd alsnog de gelijkmaker binnentikte: 1-1. De eerste grote kans was voor Excelsior. Sander Fischer raakte de paal. De verdediger schoot van dichtbij met zijn knie op het aluminium. Daarna was er een goede mogelijkheid voor Erik Bakker. Zijn schot ging echter net naast het doel van Excelsior-goalie Gino Coutinho. Acht minuten na rust kwam Excelsior op voorsprong via Adl Auassar. De middenvelder schoot raak op aangeven van Jeff Stans. Cambuur drong aan. De gelijkmaker kwam pas in de blessuretijd. Ogbeche strafte een fout van de Excelsior-verdediging genadeloos af.