Heracles Almelo stunt tegen offensief onmachtig Feyenoord

Door Voetbalcentraal, saturday 2015-02-14 20:22:44

Heracles Almelo heeft voor een stunt gezorgd in de Eredivisie. De Heraclieden wonnen met 2-0. Feyenoord was vooral offensief onmachtig. In de eerste helft waren er kansen voor Feyenoord, dat begon met de jonge Rick Karsdorp. Onder andere Jean-Paul Boëtius kreeg een behoorlijke mogelijkheid op de openingstreffer. Na een half uur kwam ook Heracles Almelo iets meer voor in het duel. Desondanks was er weinig te beleven in het Polman Stadion. In de blessuretijd van de eerste helft kwam er toch nog vuurwerk. Terence Kongolo ging de fout in met een dwarrelschot. De bal belandde bij Bryan Linssen, die met een zwieberbal doel trof. Linssen zette zo Heracles Almelo op voorsprong: 1-0. Lang leek de eindstand al beslist, tot de 86e minuut. Ondanks het feit dat Feyenoord de hele wedstrijd goed verdedigde, liet het vlak voor tijd een flinke steek vallen. Thomas Bruns werd uit het oog verloren en kon een prima voorzet van Linssen binnenkoppen. De laatste grote kans van de wedstrijd kwam op naam van Jaroslav Navrátil. Hij schoot op de paal, waarna scheidsrechter Pol van Boekel de wedstrijd beëindigde.