Wigger: "Was mooi moment om weer een doelpunt te maken"

Door Voetbalcentraal, sunday 2015-05-03 13:43:25

HENGELO - Als verdediger maakt Larissa Wigger niet veel doelpunten. Vrijdag besliste ze de laatste thuiswedstrijd van FC Twente Vrouwen vlak voor rust. Mooi, vond ze, met 3-0 winnen van sc Heerenveen Vrouwen. De voetbalster reageerde vijf minuten voor de pauze alert na een vrije trap. Die kwam half hoog bij haar terecht, waarna ze de bal in het net werkte. "Het was een mooi moment om weer een doelpuntje te maken", glunderde de verdedigster na de wedstrijd in Hengelo in gesprek met Voetbal Centraal. Wigger had sowieso een leuke avond. Tientallen supporters waren naar Sportpark Slangenbeek gekomen om de kampioen van Nederland toe te juichen. "Het was een mooie laatste wedstrijd, met veel sfeer." Het duel met sc Heerenveen Vrouwen was na 45 minuten al gespeeld. Naast Wigger hadden Anouk Dekker en Ellen Jansen in de eerste 45 minuten een doelpunt gemaakt. Foto: Remko Kool, Goalphoto