Heracles boekt belangrijke zege op concurrent ADO

Door Voetbalcentraal, sunday 2015-03-15 14:35:43

Heracles Almelo heeft zeer belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. De ploeg van John Stegeman won op bezoek bij concurrent ADO Den Haag met 3-1. Hierdoor heeft Heracles de degradatiezone verlaten en staat het momenteel vijftiende. Het duel begon dramatisch voor de thuisploeg. Al na vier minuten spelen kwam Heracles op voorsprong nadat Wout Weghorst een hoekschop binnenkopte van Mark-Jan Fledderus: 0-1. ADO ging op de jacht naar de gelijkmaker en kreeg mogelijkheden via Michiel Kramer en Wilson Eduardo, maar doelman Bram Castro stond in de weg. Vlak voor rust kwam de gelijkmaker alsnog. Castro liet een voorzet los, waardoor Mike van Duinen eenvoudig kon scoren: 1-1. ADO ging op jacht naar een voorsprong, maar na rust kwamen de bezoekers wederom op voorsprong. Een afstandsschot van Brahim Darri belandde op de paal, waarna Denni Avdic de rebound binnenschoot: 1-2. ADO ging vol op de aanval, maar aan de andere kant besliste invaller Iliass Bel Hassani het duel. Darri schoot wederom op de lat en Bel Hassani schoot de rebound binnen: 1-3.