Go Ahead Eagles boekt verrassende zege bij Feyenoord

Door Voetbalcentraal, sunday 2015-04-19 14:29:08

Go Ahead Eagles heeft een verrassende zege geboekt in De Kuip. De ploeg van Dennis Demmers won op bezoek bij Feyenoord met 1-0 dankzij een treffer van invaller Jules Reimerink. Hierdoor doen de Deventenaren uitstekende zaken in de strijd om degradatie en is het gat met de veilige vijftiende plaats verkleind naar twee punten. Door de zege van Go Ahead is FC Dordrecht officieel gedegradeerd. De eerste kans van de wedstrijd was nog voor de thuisploeg. Karim El Ahmadi was dichtbij de 1-0, maar kopte de bal op de paal. Jordy Clasie en Jens Toornstra kregen ook nog mogelijkheden, maar de grootste kans was voor Colin Kazim-Richards. De spits schoot van dichtbij over. Aan de andere kant scoorde Bart Vriends, maar zijn goal werd onterecht afgekeurd. De grensrechter vlagte voor buitenspel, maar dit was niet het geval. Na rust waren de bezoekers beter en kreeg het een grote kans via Glynor Plet, maar kopte over het doel van Kenneth Vermeer. Na 71 minuten spelen kwamen de bezoekers alsnog op voorsprong. Invaller Reimerink schoot in de verre hoek binnen: 0-1. Een slotoffensief van Feyenoord leverde niks op.