LIVE OP VC: FC GRONINGEN PAKT KNVB-BEKER

Door Voetbalcentraal, sunday 2015-05-03 17:50:00

Er staan dit weekeinde geen wedstrijden in de Eredivisie op het programma. Gelukkig krijgen we daar wel wat moois voor terug: de finale van de strijd om de KNVB-beker. Om 18:00 uur trappen PEC Zwolle en FC Groningen in een bomvolle Kuip af voor de eindstrijd. Voetbal Centraal doet LIVE verslag van het duel. Volg het dus en je blijft van minuut tot minuut op de hoogte! '18 | Weer een corner. Nu voor PEC Zwolle. Hoekschop weggehaald. '16 | Even tijd voor voetbalhumor. Deze fan van FC Groningen kon er vanavond helaas niet bij zijn.

'10 | Hectische slotfase. Nu een schot van verdediger Thomas Lam geblokt. Corner voor PEC. '5 | Gevaar voor het doel van Warner Hahn maar Thomas Necid helpt zijn doelman. '2 | Broerse met een schot uit een vrije trap. Sergio Padt kan de bal pakken. '1 | Meteen een mogelijkheid voor Maikel de Leeuw. Joost Broerse blokt zijn schot. 18:01 | De bekerfinale is begonnen! We houden u op de hoogte. 17:58 | De fans van beide ploegen schreeuwen luidkeels. Grote spandoeken hangen er in De Kuip. Nog enkele minuten te gaan voor het startsignaal! 17:57 | De spelers komen het veld op met aanvoerders Bram van Polen (PEC) en Maikel Kieftenbeld (FC Groningen) voorop. 17:56 | Leuke statistiek van FOX Sports: 17:55 | Wij zitten er klaar voor, de fans ook. Nog vijf minuten te gaan in een regenachtig Rotterdam. Aftellen is geblazen! 17:49 | De opstellingen van beide ploegen: PEC Zwolle: Hahn; Van Polen, Lam, Broerse, Van Hintum; Saymak, Rienstra, Drost; Lukoki, Necid, Thomas. Opstelling FC Groningen: Padt; Kappelhof, Botteghin, Lindgren, Burnet; Tibbling, Chery, Kieftenbeld; Mahi, De Leeuw, Rusnak. 17:47 | Welkom bij dit liveblog. Wij gaan vanavond uw voorzien van de laatste updates omtrent de bekerfinale tussen PEC Zwolle en FC Groningen.