FC TWENTE IN BEKERFINALE TE STERK VOOR AJAX

Door Voetbalcentraal, wednesday 2015-05-13 21:04:05

FC Twente Vrouwen heeft de KNVB-Beker gewonnen. In de bekerfinale, die plaatsvond in het Kyocera Stadion, eindigde het treffen met Ajax Vrouwen in 3-2. Binnen het kwartier kwam FC Twente, ondanks een Amsterdams overwicht, op voorsprong. Shanice van de Sanden tekende met een razendsnelle counter voor de 1-0. De Tukkers bleken dodelijk te zijn, want ook de derde kans leverde een doelpunt op. Dit keer bleek Jill Roord het feestvarken. Na de thee nam Ajax het initiatief en dat werd beloond. Na 63 minuten maakte Chantal de Ridder er 2-1 van. Na een periode met kansen aan beide zijden leek in de 88e minuut de beslissing te vallen. Ellen Jansen zorgde voor de 3-1, maar de kous was nog niet af. Twee minuten later zorgde Kelly Zeeman voor de 3-2. De volledige redactie van Voetbal Centraal feliciteert FC Twente Vrouwen met het behalen van de KNVB-beker.