Pellè en Tadic helpen Koeman aan eerste overwinning

Door Voetbalcentraal, sunday 2015-08-30 16:21:42

Southampton heeft de eerste overwinning van het nieuwe seizoen te pakken. In de thuiswedstrijd tegen Norwich City werd het 3-0 voor de ploeg van Ronald Koeman. De doelpunten kwamen op naam van oud-Eredivisie spelers. Bij de thuisploeg stond Maarten Stekelenburg onder de lat. Cuco Martina begon de reservebank. In drie minuten tijd pakte Steven Whittaker twee gele kaarten bij Norwich City. De rechtsachter mocht dus gaan douchen. Vlak voor rust opende Graziano Pellè de score op aangeven van Sadio Mané. Na rust ging Southampton verder met aanvallen. In de 65ste minuut trof Dusan Tadic doel na voorbereidend werk van opnieuw Mané. Drie minuten later maakte Tadic zijn tweede doelpunt van de middag. Uiteindelijk bleef het daarbij waardoor Southampton de eerste overwinning binnen heeft.