Arsenal overrompelt en passeert zwak Manchester United

Door Voetbalcentraal, sunday 2015-10-04 19:21:00

Arsenal schoot uit de startblokken en had in het eigen Emirates Stadium al binnen acht minuten een 2-0 voorsprong te pakken. Achtereenvolgens waren het Alexis Sanchez en Mesut Özil die scoorden. Met name het doelpunt van Alexis Sanchez was er een om van te smullen. Met een hakje achter zijn standbeen opende hij in de vierde minuut de score voor The Gunners. Ook het derde doelpunt kwam van de voet van de Chileen, hij schoot met zijn linkerbeen opnieuw binnen en kroonde zich definitief tot man of the match. Door de nederlaag van Manchester United neemt stadgenoot City de koppositie weer over, Arsenal steeg naar plek twee waardoor United voorlopig genoegen moet nemen met een derde plek nadat het een week lang koploper was.