PSV verliest oefenduel in slotminuten van AS Monaco

Door Voetbalcentraal, friday 2015-07-17 22:34:00

PSV heeft haar derde oefenduel tegen AS Monaco verloren. De ploeg uit Eindhoven ging in het Italiaanse Chatillon met 3-1 onderuit. PSV zag echter wel haar nieuwelingen Davy Pröpper, Maxime Lestienne en Gaston Pereiro debuteren. PSV moest vooral in de eerste helft haar meerdere erkennen in de Franse ploeg. Na een makkelijk gegeven penalty, waar Joshua Brenet verantwoordelijk voor was, kwam AS Monaco op voorsprong. Ivan Cavaleiro schoot vanaf elf meter beheerst raak: 1-0. In de tweede helft was het minder genieten voor de aanwezige toeschouwers. Pas in de 84ste minuut werd er pas weer gescoord. Jürgen Locadia trof op fantastische wijze het doel en trok daarmee de score weer gelijk. Ondanks het late doelpunt van de tweede spits van PSV gingen de Eindhovenaren toch onderuit. Stephen El Shaarawy maakte kort na de gelijkmaker de 2-1. In de absolute slotminuten maakte Anthony Martial ook nog de 3-1. PSV verliest door deze nederlaag tegen AS Monaco haar tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding. Eerder gingen de Eindhovenaren onderuit tegen FC Basel (3-2). Ondertussen won PSV wel het duel tegen Olympique Lyonnais met 2-0.