Bel Hassani bezorgt Heracles late zege bij De Graafschap

Door Voetbalcentraal, saturday 2015-10-24 22:00:01

Heracles Almelo blijft het uitstekend doen in de Eredivisie. Op bezoek bij hekkensluiter De Graafschap hadden de Heraclieden het lange tijd lastig, maar in de slotfase bezorgde Illiass Bel Hassani zijn ploeg drie punten. Heracles was de betere ploeg, maar creeerde weinig kansen. In de eerste helft kreeg Jaroslav Navratil een kans, maar zijn volley ging over het doel. Thomas Bruns kreeg de grootste mogelijkheid, maar zijn inzet belandde op de paal. Aan de andere kant werd De Graafschap gevaarlijk via Cas Peters, maar de spits schoot recht op doelman Bram Castro. Na rust veranderde het spelbeeld niet en bleven de kansen uit. Het duel leek af te stevenen op een gelijkspel, maar zeven minuten voor tijd scoorde Bel Hassani na een voorzet van Navratil de 0-1. Even later had het zelfs 0-2 kunnen worden via Wout Weghorst, maar de spits schoot over. In blessuretijd had Bel Hassani nog pech en trof de paal. Door de zege blijft Heracles in de subtop meedoen. De Graafschap is nog altijd hekkensluiter met twee punten uit tien duels.