Invaller Elia schiet Feyenoord hard langs stug Willem II

Door Voetbalcentraal, sunday 2015-09-13 16:44:48

Feyenoord heeft een moeizame zege geboekt. In eigen huis werd een een minimale zege geboekt tegen Willem II. Invaller Eljero Elia schoot op aangeven van Rick Karsdorp hard de 1-0 binnen in de 68e minuut. In de eerste helft was Feyenoord de betere ploeg. Oud-Feyenoorder Kostas Lamprou reageerde uitstekend op inzetten van Michiel Kramer en Karim El Ahmadi. Ondanks dat de thuisploeg beter was kreeg Willem II in de slotfase van de eerste helft een grote kans, maar doelman Kenneth Vermeer voorkwam met een tackle dat Lesly de Sa de 0-1 scoorde. Na rust kreeg Feyenoord een flinke tegenvaller te verwerken. Michiel Kramer, die in de basis begon, moest per brancard het veld verlaten. Feyenoord was sterker en had pech dat El Ahmadi de paal trof, maar twintig minuten voor tijd kwam de verdiende 1-0 alsnog. Na een steekpass van Karsdorp schoot Elia hard binnen: 1-0.