Oud-PSV'er op schot in vijfklapper Napoli tegen Vormer

Door Voetbalcentraal, thursday 2015-09-17 20:58:46

Napoli had donderdag een eenvoudige avond in eigen stadion. De Italiaanse topclub won met 5-0 van Club Brugge. Dries Mertens was op schot bij de thuisploeg. De Oud-PSV'er zorgde voor twee doelpunten en één assist. Na vijf minuten opende Jose Mari Callegjon op aangeven van Jorinho de score. Een kwartier later verdubbelde Mertens de marge tegen Ruud Vormer en co. Even later wist de Belgische aanvaller opnieuw het net. Jorginho gaf opnieuw de assist. Na rust ging Napoli verder met score. Acht minuten na de theepauze zorgde Marek Hamsik voor de 4-0. Het slotakkoord was van Callejon. De spits maakte in de 77ste minuut zijn tweede doelpunt van de avond. Een prima start van Napoli in de groepsfase van de Europa League.