'Matennaaier' Diego Costa moet vrezen voor schorsing

Door Voetbalcentraal, monday 2015-09-21 20:26:12

Chelsea, dat al niet lekker draait dit seizoen, moet het mogelijk een aantal wedstrijd zonder Diego Costa doen. De spits moet vrezen voor een schorsing na zijn gedrag in de topper tegen Arsenal (2-0 Chelsea). In de eerste helft van het duel sloeg Costa Fransman Laurent Koscielny van Arsenal twee maal in het gezicht. Het werd niet gezien door de arbiter, maar door de videobeelden wordt de Spaanse doelpuntenmachine alsnog geschorst. In de tweede helft was Costa opnieuw betrokken bij een incident, waar nu wel de rode kaart werd getrokken. Niet voor de aanvaller, maar voor Arsenal-speler Gabriel Paulista. Hij liet zich na verschillende provocaties van Costa te makkelijk uit de tent lokken waarna hij na een schoppende beweging naar de spits de rode kaart kreeg. Arsenal sloot het duel zelfs nog af met negen man. Santi Cazorla kreeg na rust zijn tweede gele kaart van scheidsrechter Mike Dean.