ADO wint met minimale cijfers van een machteloos AZ

Door Voetbalcentraal, friday 2015-12-04 21:56:00

ADO Den Haag heeft de uitwedstrijd tegen AZ met minimale cijfers gewonnen. Het werd in het AFAS Stadion 0-1. Danny Bakker maakte het enige doelpunt van de wedstrijd na klungelig verdedigen van de thuisploeg. ADO kwam goed uit de startblokken. Na negen minuten spelen opende Bakker de score na zwak uitverdedigen van AZ. Daarna hing de 2-0 in de lucht voor ADO, maar Mike Havenaar kopte de bal in de handen van AZ-doelman Gino Coutinho. Na rust was het nog steeds wachten op de 2-0. Roland Alberg zag twee keer de goed keepende Coutinho redden. Edouard Duplan kon daarna voor de beslissing zorgen, maar de aanvaller van ADO liet dat na. In de slotfase moest AZ-trainer John van den Brom zijn plek op de bank verlaten na commentaar op de arbitrage. Typerend voor de wedstrijd. ADO pakt drie belangrijke punten.